Interview Persbericht

mei 30, 2023

Janet Weima geïnterviewd door Omroep Wetering

Deel via:

Geweldig nieuws! Janet Weima heeft onlangs de kans gekregen om het verhaal van TOPPR op de radio te delen. We werden geïnterviewd door Omroep Wetering om te spreken over het belangrijke onderwerp van leesproblemen, dat nog steeds actueel is in Nederland. We wilden graag ons perspectief en onze bijzondere leesmethode delen.

Het was een geweldige gelegenheid om ons verhaal te delen en te praten over hoe TOPPR kinderen met leesproblemen kan helpen. Het interview werd uitgezonden op zaterdag 20 mei tussen 08.00 en 10.00 uur via SCHIE FM in het programma “Mens & Samenleving”.

Het gesprek werd ook uitgezonden op Omroep Vlaardingen in het programma ‘Het RegioMagazine’, van maandag tot en met vrijdag tussen 14.00 en 16.00 uur.

En dat is nog niet alles! We zijn ook vermeld in het programma ‘De Late Avond’, een gezamenlijk project van 13 lokale omroepen in de regio.

TOPPR komt hierdoor al steeds meer in de spotlight. Ons bereik wordt zo uitgebreid en we kunnen meer mensen bewust maken van de oplossingen die TOPPR biedt voor leesproblemen.

We zijn enorm enthousiast over de gelegenheid om ons verhaal te delen en mensen te informeren over de effectieve aanpak van TOPPR. Samen streven we naar een wereld waarin alle kinderen met leesuitdagingen altijd ondersteuning en begeleiding krijgen die ze verdienen. Of dat nu TOPPR of een andere effectieve methode is. Zolang de kinderen er maar op vooruit gaan!

Blijf ons volgen voor meer updates en nieuws over hoe TOPPR het verschil maakt in het leven van kinderen met leesproblemen.

Voor meer informatie kun je terecht op de websites van de betreffende omroepen:

Blijf op de hoogte! Schrijf in op onze nieuwsbrief

Deel via:

Gerelateerde blogs

...........

Check alle blogs

december 27, 2023

Een verkenning van genres voor kinder- en jeugdboeken
Lees meer

december 20, 2023

Het verhaal achter de Sleepleespennen
Lees meer

december 13, 2023

Interactief voorlezen
Lees meer

april 23, 2024

De sleutel tot leesbegrip: leesbegrip vereist kennis van de wereld
Lees meer

april 9, 2024

De wetenschap achter leren lezen: feiten en inzichten
Lees meer

april 3, 2024

Hoe meertalige kleuters sneller taal leren via voorlezen
Lees meer
Check alle blogs

SOLLICITATIE


    Ja, ik stem in met het Privacy statement en geef TOPPR de toestemming om deze gegevens op te slaan.

    Mail ons:

    welkom@topprreading.org