TOPRR-juf/meester

Een groeiend aantal TOPPR-juffen & meesters zijn al ingeschreven

Actuele cursusdata

Deze cursus is voor leerkrachten, docenten, interne begeleiders, huiswerkbegeleiders, dyslexiebehandelaars en iedereen die vanuit zijn professie te maken krijgt met kinderen met leesproblemen. In 4 bijeenkomsten leer je hoe de TOPPR-methodiek werkt. Je gaat meteen aan de slag met een kind met leesproblemen uit jouw eigen werkomgeving. Het kind gaat zelfs twee keer mee op cursus.

Als TOPPR-juf/meester kan je de TOPPR-methodiek volledig zelfstandig uitvoeren bij een kind. Jouw naam is een jaar lang op onze website te vinden. Zo kunnen ouders met kinderen met leesproblemen jou vinden voor hulp!

Kosten: 895,- (past bij je persoonlijke scholingsbudget)

Plaats: in jouw regio (we nemen contact met je op om je te laten weten wanneer de cursus in jouw regio van start gaat)

Toelichting

Bijeenkomst 1: Uitleg van de TOPPR-methodiek (inclusief instructiefilmpje) en oefenen met de techniek. Als huiswerk: met een leerling aan de slag en een filmpje sturen naar de TOPPR-coach voor feedback

Bijeenkomst 2: Samen met jouw TOPPR-kind aan de slag. Je krijgt rechtstreeks feedback van de TOPPR-coach over jouw aanpak en de beste aanpak bij het leesprobleem van het kind. Als huiswerk: Filmpje en feedback van de TOPPR-coach.

Bijeenkomst 3: verdiepende informatie over instructie en feedback. Samen naar de filmpjes kijken om meer ervaring op te doen met meerdere leesproblemen. Als huiswerk: Filmpje en feedback van de TOPPR-coach.

Bijeenkomst 4: Nog één keer oefenen en feedback van de TOPPR-coach. Daarna de proeve van bekwaamheid en een feestje met uitreiking van je persoonlijke certificaat!!

Alleen met dit certificaat kan je kinderen helpen met leren lezen via de TOPPR-methodiek.

Actuele cursusdata

€895,-

Eenmalige kosten

Schrijf je hier in

..........

SOLLICITATIE


    Ja, ik stem in met het Privacy statement en geef TOPPR de toestemming om deze gegevens op te slaan.

    Mail ons:

    welkom@topprreading.org